KDV de Groene Tuin

BSO De Groene Tuin
Locatie Ooievaar | Locatie Sport DRL | Locatie Schuilenburg
                                    
Buitenschoolse opvang bij De Groene Tuin is voor kinderen tussen de 4 en de 13 jaar oud, die op de basisschool zitten en buiten de schooltijden ergens moeten verblijven, omdat bijvoorbeeld beide ouders werken.
De drie locaties van de buitenschoolse opvang in Rotterdam zijn zo ingericht dat er voor ieder kind de ruimte is om te spelen en zich tegelijkertijd optimaal te ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het sociale aspect. Door het spelen, leren en samenwerken met andere kinderen stimuleren we de kinderen op een zo goed mogelijke manier. Dit alles onder toeziend oog van professionele en ervaren begeleiders.  
De buitenschoolse opvang van De Groene Tuin is kleinschalig opgezet, zodat er ook daadwerkelijk voor ieder kind individueel tijd en aandacht is. Voor de beste en betaalbare buitenschoolse opvang bent u bij De Groene Tuin aan het juiste adres. Niet voor niets erkent Gemeente Rotterdam ons als officiële instelling voor geregistreerde kinderopvang.        
De Groene Tuin biedt diverse mogelijkheden voor buitenschoolse opvang. Hieronder een overzicht:
  • Voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur
  • Naschoolse opvang tot 18:15 uur
  • Schoolvakanties
  • Extra opvang mogelijk.
  • Ouders kunnen onbeperkt ruilen, mits het 1 week van tevoren wordt aangevraagd via het ouderportaal, de dagen in dezelfde week plaatsvinden en uiteraard, MITS er plek is op de groep. Voorbeeld: dagen van bijvoorbeeld week 31 kunnen geruild worden met een andere dag in week 31.  
 
Wilt u een keertje komen kijken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, u bent van harte welkom!
 
                                                                                                                 Bel of mail ons!
010 482 28 11 / 010 293 94 29
info@degroenetuin-kdv.nl